2008年4月28日月曜日

okonomiyaki_cabbage_pork_monjyayaki

今日はお好み焼き(okonomiyaki)を作りました。
沢山のキャベツ(cabbage)に豚肉(pork)をいれソースとマヨネーズ(mayonnaise)が定番です。katsuobushi(dried bonito)とaonori(green laver)は必需品ですね。

その後は、もんじゃをするのが我が家の恒例です。


http://en.wikipedia.org/wiki/Okonomiyaki

http://lafoodcrazy.blogspot.com/2006/02/meet-okonomiyaki-haru-ulala.html

http://theanimeblog.com/2006/07/25/japanese-cooking-okonomiyaki/

http://www.potatomato.com/blog/?tag=okonomiyaki


2 件のコメント:

 gmirage さんのコメント...

Hi! I come from Vienna! I can understand very little Japanese, but I am interested in your blog! I wanted to try okonomiyaki so thanks for this! I'd link you to my blog, hope that's ok. Genki de ne!

fween さんのコメント...

mirage2g-san,

thank you very much! Okonomiyaki is really easy to cook and tasty.
hope you will try many kind of japanese foods too! ciao :-)